partaj cu contributie 100% a sotiei
partaj cu contributie 100% a sotiei
URGENT va rog un sfat. In anul 2011 m-am casatorit cu actualul sot. Casatoria noastra a fost incheiata in cadrul Penitenciarului Galati. Sotul meu era detinut in acel moment. In anul 2013 am cumparat un apartament in care sunt doar eu propietara si la care el nu a contribuit cu nici un fel de venit. Bani dobanditi pentru apartament sunt provenit din munca mea in strainatate legal si cu contract de munca. Anul trecut in luna iunie s-a eliberat conditionat si dupa 6 luni de convietuire impreuna am ajuns la concluzia ca nu ne putem intelege. In astea 6 luni am dobandit o masina si o mica afacere( un magazin) tot din bani dobanditi de mine repet el nu a contribuit cu nimic. Acum vreau sa divortez dar teama cea mai mare este ca in cazul unui partaj el vrea jumatate din tot (apartament, masina, magazin). Am toate probele necesare pentru a demonstra ca, contributia mea este 100%. Ce ma indrumati sa fac? Si daca el are vreun drept la toate bunurile? Va rog URGENT sa ma sfatuiti.
Re: partaj cu contributie 100% a sotiei
Cand reclamantul solicita ca a avut o cota de contributie de 100% la dobandirea bunurilor, este absolut necesar ca cererea sa fie sustinuta de probe evidente care sa rastoarne prezumtia ca sotii au dobandit bunurile in cote egale. Va sfatuiesc sa va angajati avocat.