Test paternitate

Familiei
Post Reply
Remus

Test paternitate

Post by Remus » 17 Feb 2016, 20:49

Buna seara.sunt in proces de divort cu fosta mea sotie din 2011cu care avem o fata.procesul sa oprit de oare ce am cerut testul de paterninate in ianuarie 2014.pentru un an de zile nu sa prezentat la proces cu toate ca istanta ne a trimis sa facem testul la medicina legala din bucuresti.al doile an a cerut prin rogatorie sa se faca testul in Italia de oare ce sta acolo. Tribunalul a acceptat.adresa a fost comunicata de mine corecta(adresa o stima din actele trimise de asistenta tutelata din Italia ).rogatoria a fost tradusa de avocata sotiei mele.dupa un an de zile rogatoria a fost returnata cu raspunsul tribunalului din Italia ca in acel oras nu exista acea strada. Adresa comunicata corect de mine a fost scrisa gresit de avocata sotiei care a tradus actele dar in acte nu au scris si satul.acum au cerut alta rogatorie si desi tribunalul a cerut sa fie amendata din acesta causa Avocata ei a DAT vina pe mine si nu sa mai discutat nimic privitor la acest lucru. Ce as putea face legal pentru acest an pierudut cu 5 instante plus EU am fost obligat sa stau un an in Italia (unde a trebuit sa platesc o chirie si unde nu am mincit)sa astept facerea acestui test.astep un raspuns.va multumesc.

Post Reply