Abuzat de polistist

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
Andrei Balaban

Abuzat de polistist

Post by Andrei Balaban » 19 Jan 2016, 16:32

In luna noiembrie, anul 2015, am fost batut de un politist, mi-a fracturat maxilarul, am primit spitalizare 45 zile. Mi-am agresat parintii, in urma unei depresii, am fost ridicat de la resedinta de doi politisti, am fost condus la sectie, am fost incatusat, urcat in ambulanta insotit de un politist, pe scaunul din fata alaturi de sofer se afla asistenta medicala cu sarcina de a fi transportat in siguranta . I-am cerut politistului o tigara din buzunarul de la geaca, nu s-a conformat, l-am scuipat, si ca urmare a actiunei mele, am fost lovit cu ambii pumni in maxilar. Am cerut imediat ajutorul asistentei medicala sa imi ofere primul ajutor, s-a uitat la mine, mi-a vazut maxilarul desprins, urme de sange pe haine, si a refuzat sa isi datoria. Soferul,asistenta medicala declara ca nu au vazut nimic, desi totul a fost vizibil, politistul avand ca declaratie faptul ca m-am lovit singur cu maxilarul de ambulanta pana l-am fracturat. Ca dovezi, am cateva inregistrari video, dar nu la locul accidentului, dupa ce actiunea s-a incheiat, in incinta spitatului Sf. Maria, declaratie unuia dintre parinti, declaratie mea, si astept fisa medico-legala cu radiografia maxilarului, inca de pe data de 27 octombrie 2015, urmeaza ca medicul sa finalizeze procedura, si sa stabileasca daca am fost lovit de politist, sau mi-am fracturat singur maxilarul. Sunt din Pascani, Jud. Iasi.
As dori sa stiu o opinie transparenta, care sunt sansele sa castig procesul,care este maximul despagubirii, ce informatii utile mi-ati putea oferi asupra acestui caz. Va multumesc, astept un raspuns .

Post Reply