buletine expirate

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
Georgiana Dragan

buletine expirate

Post by Georgiana Dragan » 19 Jan 2016, 14:29

Buna ziua .
In Martie 2015 am fost data in judecata de fostul sot care nu mai doreste sa plateasca pensia alimentara . cand am primit acasa de la judecatorie foaia , am observat ca dl m-a dat in judecata folosind un buletin care eu stiu , l-am facut amandoi odata , ca era expirat din 2013 . cu acelasi buletin expirat a scos si de la circa financiara o foaie ca nu are venituri , nimeni nu a sesezat ca buletinul lui era expirat . Am fost la politie si la circa financiara sa reclam acest lucru , peste tot mi s-a ras in nas si mi s-a spus ca nu are nici o importanta . Deci 2 acte oficiale scoase pe baza unui buletin expirat in 2013 . La tribunal am sesizat instantei minciuna iar avocata dl a venit cu o copie xerox al dl alt altui buletin care era scos in 2013 , dar pe alta adresa si am cerut sa vad actul in original , pentru ca avocata a venit singura si dl nu a venit cu ea sa prezinte actul in original ne-a reprogramat peste o luna . In Decembrie Dl fost sot a venit in instanta cu un al treilea buletin scos in martie 2015 , aceiasi luna in care completase cererea de chemare in instanta cu buletinul expirat in 2013 . Dece nu a completat cu al doilea buletin sau chiar cu cel valabil ? Deci dl fost sot cand m-a dat in judecata avea buletin valalbil in sectorul 4 dar a facut cererea cu un buletin care expirase in 2013 , apoi a trimis avocata cu o copie de la un alt buletin care nu mai era valabil si deabia a treia oara a prezentat un act valabil . Nimeni nu s-a sesizat pentru fals in acte , ba mai mult nici macar nu a fost sanctionat conform legii , nici la politie si nici la circa financiara nu mi s-a dat nici un raspuns cum a areusit acest indivit sa joace legea cu trei buletine si mai mult de atat instanta i-a dat dreptate lui neverificand toate probele mele . este legal si normal sa faca asta , cim pot sa-l reclam si unde pentru falsurile facute . Am un avocat dar din cate am vazut nu a fost prea interesata de cazul meu si m-a sfatuit sa las lucrurile asa ca oricum nu au ce sa-i faca .

Post Reply