sunt la munca in Annglia si am primit pt refuz

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
Gavrilescu Florin Alexandru

sunt la munca in Annglia si am primit pt refuz

Post by Gavrilescu Florin Alexandru » 02 Jan 2016, 16:33

buna ziua sunt la munca in Anglia fara contract si in urma deciziei jud. am primit 8 luni cu suspendarea aplicarii pedepsei, 2 ani de supraveghere .nu stiu ce sa fac si ce urmeza.judecatoare m.a intrebat daca sunt de acord cu munca in folosul comunitatii dar nu am primit nimic acasa nici un plic doar ce am vazut pe portal decizia din 28 ian.va multunesc pt eventualurile rasp /sfaturi.aaa si as putea sa stau macar inca 3 luni daca ei ma cheama la serviciu ala de probatiuni?

Leon Carmen

Re: sunt la munca in Annglia si am primit pt refuz

Post by Leon Carmen » 06 Jan 2016, 19:39

Luati legatura cu cei de la Primarie pentru a va stabili un program de munca in folosul comunitatii, altfel cei de la biroul Executari Penale din cadrul instantei, vor cere revocarea pedepsei cu suspendare si executarea ei.

Gavrilescu Florin Alexandru

Re: sunt la munca in Annglia si am primit pt refuz

Post by Gavrilescu Florin Alexandru » 08 Jan 2016, 05:55

mi.am sunat avocatul si a zis ca nu este nici un fel de problema.mi.a zis sa astept solutia finala.si la primarie cum sa ma duc ? ca doar nu o sa ma duc doar cu decizia.nu ar trebui tribunalul sa trimita o adresa la ei .care sa prezinte un numar de ore. etc si la final cu un feedback de la primarie astia sa ma absolve de orice probleme .am inteles de la altii ca as putea sa stabilesc de comun acord cu serviciul de probatiuni termene la 3 luni de vizita.ca daca plec de aici acasa pierd locul de munca...ce solutii in afara de primaria si orele ei mai sunt?va multumesc

Post Reply