Ajutor! va rog sa ma ajutati cu un sfat ,cu o parere...

Discutii privind procedura civila
Post Reply
corneldobrescu

Ajutor! va rog sa ma ajutati cu un sfat ,cu o parere...

Post by corneldobrescu » 20 Oct 2015, 15:25

Buna ziua , mai jos va prezint o situatie prin care trec si nu s-a rezolvat nici in momentul de fata,cu toate ca am depus sesizari peste sesizari de la PMB pana la Ratb inclusiv sectia 10 politie. Toti acestia mi-au oferit raspunsuri seci printre care si unul venit din partea politistului care se ocupa de caz si care spune ca vina imi apartine pentru accident chiar daca groapa descrisa mai jos era nesemnalizata si neacoperita . Totodata am o cicatrice neagra de la accident la nivelul tibiei si dureri ocazionale la efort sustinut sau la urcarea si coborarea scarilor . VA ROG PE ACEASTA CALE SA MA SFATUITI CE ACTIUNI AR TREBUI SA FAC IN CONTINUARE MAI ALES CA AM DOVEZI CA ACEL STALP DEZAFECTAT APARTINE RATB ,CA AM FOST SUNAT DE PE UN NR. ABONAMENT RATB INREGISTRAT PE INSTITUTIA RATB .
In urmatoarele randuri voi descrie sirul evenimentelor cat mai pe scurt posibil .
Va multumesc anticipat , cu stima Cornel Dobrescu

In data de 1 iunie anul curent la orele 21:40 dupa ce am coborat din autobuzul 381 in statia Piata Sf. Gheorghe cu sensul de mers spre Universitate , am facut un pas cu dreptul si la al doilea pas cu piciorul stang am intrat cu piciorul stang intr-o groapa nesemnalizata . Aceasta groapa provine de la taierea unui stalp metalic apartinand RATB si neacoperirea ei. Ca urmare accidentari respectiv caderii cu piciorul stang in groapa , m-am lovit puternic cu genunchiul stang in marginea restului de stalp ramas in pamant ,nemaiputand sa calc in piciorul stang am apelat serviciul de urgenta 112 fiind preluat de o ambulanta si transportat la Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti (Floreasca) . In urma examenului medical mi s-a pus diagnosticul Contuzie Forte cu Hidartroza si Hematom Local , piciorul fiind apoi imobilizat intr-o atela ghipsata timp de 2 saptamani dupa care m-am prezentat la acelasi medic pentru control. In urma controlului s-a constatat ca vindecarea evolueaza bine cu mentiunea ca trebuie sa fac Fizioterapie si Kinetoterapie de recuperare timp de 3 saptamani , si ca inca am un hematom ce poate conduce la o operatie numita artroscopie pentru eliminarea lui .
Ca urmare a acestui fapt am depus plangere penala la sectia de politie 10 pentru tragerea la raspundere a vinovatilor cat si pentru recuperarea prejudiciilor materiale cat si morale , am depus actele necesare in vederea obtinerii unui certificat medico-legal ce atesta cele enumerate mai sus si am depus o sesizare pe adresa de mail info@ratb.ro pe data de 2 iunie cat si o sesizare la primaria capitalei .
Ulterior sesizarii depuse la Ratb am fost contactat de un domn ce s-a prezentat ca fiind Vlad fara a imi comunica ce functie are in cadrul Ratb , in cadrul intalnirii avute cu acesta si o a 3a persoana care ma ajuta sa ma deplasez si totodata a fost si martor la discutie, Zaharia Vasile mi-a oferit 3000 de euro pentru a imi retrage plangerea si pentru a inceta orice incercare de tragere la raspundere a institutiei RATB suma pe care nu am acceptat-o intrucat nu acoperea prejudiciul ce mi-a fost creat.Totodata in cadrul intalnirii domnul "Vlad" a mentionat ca groapa apartine Ratb si a si motivat neacoperirea ei ,spunand ca din neglijenta nu a fost acoperita .
Ca urmare a intalnirii cu domnul care s-a prezentat cu numele de “Vlad” au fost acoperite atat groapa in care am suferit accidentul cat si o alta groapa ce se afla in aceeasi stare in dreptul pasajului Sf.Gheorghe.
Fiind Pfa, nu am avut angajati si pe tot timpul imobilizarii cat si in momentul recuperarii (neputand sa stau un timp indelungat in picioare) nu imi puteam desfasura activitatea , datorita acestui fapt veniturile au fost zero si implicit intrarea in incapacitate de plata a cheltuielilor lunare de intretinere personala cat si a membrilor familiei mele ,mai ales ca mica mea afacere reprezenta singura sursa de venit .
Alte prejudicii create sunt neprezentarea la un examen pentru diploma de mecatronist in cadrul liceului Ion I.C. Bratianu , tratamentul medicamentos pe toata durata imobilizarii ,deplasarile cu taxiul de la si spre spital cat si la IML ,durerile suferite cat si timpul pierdut pe toata durata imobilizarii si recuperarii ca urmare a contuziilor suferite in accidentul provocat de Ratb.

Post Reply