LICHIDAREA REGIMULUI MATRIMONIAL
LICHIDAREA REGIMULUI MATRIMONIAL
Buna ziua! Sunt in judecata cu fostul sot, prcizez ca am divortat in 2012, dupa care am inceput partajul . In perioada 1997 -2008 am locuit in ITALIA. Cand ne-am intors am locuit la parintii mei la parterul unei vile pe care tatal meu este investitorul , pe terenul tatalui meu iar la etajul 1 tatal mi-a construit mie pt ca eu am avut o GARSONIERE, BUNUL MEU PROPRIU ,pe care am mandatat-o pe mama mea sa o vanda , cand eram in Italia, asa tatal in 2010 mi-a facut Contract de vanzare cumparare pe acest apartament de la etajul 1 pretul fiind neplatit si unul foarte mic scris in contract (10000)lei. cu toate facturile de materiale de constructie autorizatie de constructie , proces verbal de receptie , precum ca , casa era gata cand noi am venit din ITALIA, fiind gata in 2005 , fostu sot neavand nici o dovada ca a contribuit la casa in prima instanta sentinta a fost 50 -50. Am facut Apel la TRIBUNALUL BUCURESTI sI A RESPINS APELUL. CE sanse am la Recurs ? Nu pot sa inteleg cum a decis asa eu avand un bun propriu , iar toata investitia si terenul au fost ale tatalui meu . Astept , va rog raspunsul dumneavoastra.