la ce fapta se incadreaza?
la ce fapta se incadreaza?
buna ziua,am un prieten care a condus sub influenta alcoolului si a facut si un accident( insa s-a ciocnit de un stalp,fara alte persoane si vehicule implicate) si a considerat ca poate pleca singur acasa avand in vedere ca nu mai este nimeni implicat, dar l a vazut un politist si a mers dupa el pana acasa,alcolemia in aer o avea 0.94,a mers la IML insa nu a primit inca raspunsul.voiam sa stiu la ce fapta se incadreaza si daca se considera fuga de la locul accidentului daca nu s-a produs nici-o paguba(nu a produs stricaciuni)multumesc anticipat
Re: la ce fapta se incadreaza?
daca au existat persoane ranite cu ingrijiri de pana la 90 de zile atunci e fuga de la locul accidentului. daca nu e decat distrugere si conducere sub influenta bauturilor alcoolice. oricum e grav.
Re: la ce fapta se incadreaza?
nu sunt victime si nici alte masini implicate,a intrat intr un stalp in parcare la mega image(doar masina lui este avariata),dar intrebarea mea este: se considera fuga de la locul faptei? plus ca as vrea sa stiu la ce pedeapsa se incadreaza cu alcolemia 0.94 in aer si faptul ca a plecat daca agraveaza si acest fapt.