Succesiune discutata

Post Reply
Micaela

Succesiune discutata

Post by Micaela » 26 Aug 2015, 21:37

Buna ziua.Va rog sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac pentru ca mama mea sa desbatasuccesiunea dupa sora ei care a murit in 2009.
Erau 4 surori dintre care a mai ramas doar mama.
1.O sora a renuntat la mostenire in anul in care a murit matusa si dupa doi ani a murit si ea.a facut act la notar dar succesiunea inca nu s-a inceput.M-ai este valabil actul?
2.Cealalta sora a murit si are doi copii: unul din ei este casatorit in America iar celalalt si.a schimbat numele si prenumele si din cate stim s-a desmostenit singur de la parinti lui si nu stim daca mai are drept la mostenire .Ce trebuie sa facem?
Matusa a divortat isr pe actul de pe casa scrie ca "apartine ei si sotului ei de care e despartita in fapt". Sotul ei a murit anul trecut si are 3 copii din alta casatorie.
Mentionez ca eu am avut grija de ea de la varsta de 12 ani pana cand a murit( timp de 13 ani )am suportat cheltuielile de imormantare
Va rog sa-mi raspundeti ce trebuie sa fac pentru ca acest var al meu care si-a schimbat numele nu vrea sa renunte. Daca se imparte mostenirea cat la %se cuvine mamei mele si cat varului meu .
Va rog inca o data sa imi raspundeti pentru ca sunt in afara tarii si nu am nici un birou notarial roman ca sa intreb.
Va multumesc anticipat!
Cu stima si respect , Mihaela!

Post Reply