repartitia copiilor
repartitia copiilor
Buna ziua!Solicit sfatul DVS intr-o problems extremely de delicata pentru mine.Sunt necasatorita, am doi copii invarsta de 4,6ani,respectively 3 ani.Am hotarat ca e momentul a pune capat acestei relatii,din cauza nepotrivirii de carater si interest.Punandu I la cunostinta acest lucru, concubinul meu mi a replication in felul urmator:"da,pleci dar iei in copil cu time,nu vreau sau nu pot sa am grija de amandoi".Mentionez faptul ca eu nu am un loc de munca si nici domiciul stabil; iar dumnealui are un job stabil si locuinta. Eu nu am cum sa ma ingrijesc in acest moment de nici unul dintre cei doi copii. Ma ameninta cu faptul ca vom ajunge in instanta pt acest lucru, iar eu daca vreau sa plec (sa sfarsesc aceasta relatie), nu voi pleca fara unul din copii. Fiind ofiter de politie, dumnealui ma ameninta cu faptul ca ma poate acuza de abandon de Familie, insa eu nu imi abandonez familia, ci am decis sa fac acest pas data fiind situatia absolut distorsionata dintre noi doi.In aceasta situatie ,ce pot face? Nu am pisibilitatea de a creste un copil acum, pana nu imi gasesc un job. In asteptarea unui raspuns, multumesc anticipat!
Re: repartitia copiilor
Puteti solicita in instanta incredintarea minorilor si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere pentru ambii minori.