Sfat vã rog
Sfat vã rog
Bunã ziua! Sãptãmâna aceasta am avut parte de o intamplare mai putin placuta! Mi s-a spart parbtizul in timp ce eram in mers de catre un individ. Am reusit sa il imobilizez , a venit politia pt constatare intocmind proces verbal in acest sens,individul recinoscând fapta Masina este de firma care va depune plangere pt recuperarea prejudiciului. Intrebare: eu in nume personal pot sa il reclam pentru un delict anume,punândumi viata in pericol ? Va multumesc !
Re: Sfat vã rog
Buna-ziua,
In cazul in care in urma incidentului dvs personal ati suferit vreun prejudiciu material sau/si moral atunci il puteti actiona in judecata in fata instantei civile sau va puteti constitui parte civila (in cazul in care va incepe urmarirea penala) in vederea acoperirii daunelor cauzate.
O zi buna.
Av. Costache Andreea
In cazul in care in urma incidentului dvs personal ati suferit vreun prejudiciu material sau/si moral atunci il puteti actiona in judecata in fata instantei civile sau va puteti constitui parte civila (in cazul in care va incepe urmarirea penala) in vederea acoperirii daunelor cauzate.
O zi buna.
Av. Costache Andreea