Unde depun plangere?
Unde depun plangere?
Avocatu meu si av partii adverse amandoi avocati buni in penal au facut o serie de -facaturi- in dosare s-au menajat unul pe celalat neatragand atentia instantei cand avocatul partii adverse ducea instanta in eroare au dus asa vreo 10 procese la care au castigat cand unul cand altul cel care castiga i-si punea cheltuieli mari de judecata .La un proces care se incheie dupa doua termene unul i- si pune cheltuieli de 300 lei iar celalt care castiga procesul 2500 lei la urmatorul proces castiga celalat si i-si baga el cheltuiel mai mari . Pot dovedi ca au indus instanta in eroare in mod intentionat dar mi-e frica sa iau alt avocat daca se aliaza cu ei ? La Parchet au cunostinte ca doar sant avocati de de drept penal La anceputul procesului cazul era civil acum datorita lor a devenit penala am ajuns sa ne judecam pe penal datorita lor Pot sa le fac lor plangere penala?unde sa ma adresez mi-e frica de ei .Sant unsi cu toate alifiile fac falsuri in acte invata martorii sa minta in care institutie a statului pot avea incredere ca va administa corect probele pe care le am ca sa dovedesc tot ce stiu despre ei?Amandoi sunt infractori si pe parcursul procesului i-si transforma si clientii in infractori si martorii .Locul lor nu este in barou Daca citeste mesajul vreun avocat sau vreun procuror care nu e de acord cu asemenea fapte va rog sa- mi spuneti ce sa fac Unul dintre ei daca stie ca spui adevarul pentru ca ai avut o inregistrare care dovedea ceea ce spui te convinge ca inregistrarile telefonice nu sant probe acceptate de instanta si te convinge el sa semnezi inscrisul facut de el tu stii ca ceea ce semnezi reprezinta situatia reala dar actul nu este real Inregistrarea dispare nu stiu cum din telefon ca doar nu stai sa o asculti tot timpul si astfel una din dovezile cele mai importante in apararea ta nu mai e de gasit esti la cheremul avocatului infractor si ti-e frica sa-l denunti pentru ca nu mai ai proba cheie ca spui adevarul in proces .Dar am probe ca el a 'preparat " inscrisul .Pana in momentul de fata inscrisul nu a avut urmari juridice Cu ce probleme ma pot confrunta daca il denunt si nu mai am inregistrarea ca sa dovedesc ca ceea ce scrie in inscris reprezinta realitatea ?