Am condus fara permis si cu numere provizorii expirate
Am condus fara permis si cu numere provizorii expirate
Buna ziua . M-am interesat de pedepsele ptr conducere fara permis si cu numere provizori expirate . Intrebarea mea este : o sa fiu chemat in curand sa dau o declaratie , dar sa intamplat ca trebuie sa plec din tara ptr ceva timp . Care sunt solutiile mele , ar putea sa ma reprezinte un avocat si sa amane ptr o anumita perioada procedurile ce urmeaza . Daca eu o sa le dau celor de la Politie nr de telefon al avocatului ce ma reprezinta si sa discute dansul cu ei explicandu-le situatia .Va rog am nevoie de orice detaliu de care ma pot agatza si care este perioada maxima pe care avocatul o poate amana pana la intorcerea mea (3-4 luni)
Re: Am condus fara permis si cu numere provizorii expirate
buna ziua...in urma cu 2 saptamani am avut un accident rutier dupa parerea mea grav,dar in primul rand vreau sa va spun ca am avut alcoolemia in aer 0,98.....am avariat o casa si din casa am ricosat intro femeie care circula pe trotuar....femeia nu este foparte grav dar nu vrea sa ne intelegem,vreau sa stiu si eu ce as putea patii si pe cat timp mi se poate suspenda permisul..va multumesc anticipat
Re: Am condus fara permis si cu numere provizorii expirate
Ideal ar fi sa ti-l suspende pe viata.Raul_eduard_84 wrote:buna ziua...in urma cu 2 saptamani am avut un accident rutier dupa parerea mea grav,dar in primul rand vreau sa va spun ca am avut alcoolemia in aer 0,98.....am avariat o casa si din casa am ricosat intro femeie care circula pe trotuar....femeia nu este foparte grav dar nu vrea sa ne intelegem,vreau sa stiu si eu ce as putea patii si pe cat timp mi se poate suspenda permisul..va multumesc anticipat