Cheltuieli de judecata

Post Reply
anna00199

Cheltuieli de judecata

Post by anna00199 » 13 Jun 2015, 14:02

Bună ziua . As avea nevoie de un sfat în legătură cu situația următoare : tatăl meu a decedat , înainte de deces cu câteva zile a semnat un contract de întreținere și un testament în favoarea concubinei ( părinții mei fiind despărțiți), mama mea a înaintat proces in numele meu dar din nefericire ne-a fost respinsa cererea de anulare a actelor , am fost obligați la plata unor cheltuieli de judecata . Anul acesta am împlinit 18 ani și am fost chemata de către concubina tatălui meu la dezbaterea succesiune ,desigur ca sa ajung și la cheltuielile de judecata pe care nu le-am plătit ( la sfârșitul anului s--ar fi prescris ). După câteva întâlniri intre avocați încercând sa ajungem la un termen comun ,avocatul ei mi-a spus ca ar dori sa îmi pună ipoteca pe un imobil și sa stabilim un termen pana la care eu sa îi plătesc aceste cheltuieli . Întrebare mea este ,imobilul nefiind pe numele meu (dar eu sunt unicul moștenitor ) chiar pot sa îmi pună ipoteca apoi sa mă execute pe un imobil care încă nu îmi aparține mie ?

Leon Carmen

Re: Cheltuieli de judecata

Post by Leon Carmen » 19 Jun 2015, 19:43

Nu va poate executa decat dupa dezbaterea succesiunii, deoarece creanta este personala, iar imobilul dezbatut inca nu va apartine.

Post Reply