Abuz sau procedura corecta?

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
ConstantinMunteanu

Abuz sau procedura corecta?

Post by ConstantinMunteanu » 06 Jun 2015, 13:57

Buna ziua ! In urma controlului periodic la medicina muncii pentru sofat, doamna doctor m-a "etichetat" INAPT temporar deoarece a considerat ca vorbele si interpretarea lor valoreaza mai mult decat un control de specialitate. Mai exact , cand m-a intrebat daca am avut probleme deosebite in ultima perioada , I-am raspuns sincer ca am avut un CM in urma cu 4 luni pentru cu am avut o luxatie la genunchi si ca dupa o perioada de repaus si de recuperare am revenit la munca . Dupa aceste "destainuiri" doamna doctor m-a catalogat drept inapt fara sa mai stea pe ganduri , fara sa imi consulte piciorul in cauza ( daca era in masura si calificata sa faca asta ) si nici macar sa ma trimita la un alt doctor ( ortoped) sa-mi puna un diagnostic. La plecare mi-a spus ca totul e in regula nicidecum ca o sa am o surpriza la locul de munca .Vreau sa stiu cum este posibil ca un medic de medicina a muncii sa poata lua o decizie si sa-si puna parafa in urma unei discutii amicale cu pacientul. Unde as putea face o plangere cu privire la acest mod pervers si superficial de a da un diagnostic.
Multumesc aniticipat !!!

Post Reply