Buna ziua.
Problema mea este urmatoarea:
Pe data de 08.10.2008 am contractat un imprumut de nevoi personale in valoare de 5250 RON urmand sa returnez pe parcursul a 60 de rate suma de 12363.31 RON, adica pana in 8.10.2013. Lunar cate 206 lei. Dobanda 2.75% pe luna. Banca este TBI CREDIT IFN SA institutie financiara nebancara (oare ce-o fi insemnand asta) cu sediul in Bucuresti, str Putul lui Zamfir nr 8-12, et 2, sector 1, reprezentata prin Director General Traian Sevastian Baicu, filiala din Focsani.
In acea perioada eram angajata la stat, in domeniul medical. Toate bune si frumoase. Am platit pana 07.2012 constant cand datorita micsorarii salariilor mi-am dat demisia si am plecat din tara. In urmatoarele 2 luni nu am onorat plata, dar mi-am reluat angajamentul imediat ce am gasit de munca.
Dumnealor, vazand acest lucru, au decis sa imi deschida un dosar de executare in data de 5.11.2012, crezand ca nu voi plati in continuare. In 2014, in februarie, am primit prima instiintare ca mai am de plata 30 de milioane, desi pe tot parcursul anului 2013 pana in februarie 2014 am platit 22 de milioane. Am sunat la banca, nici un raspuns. Am sunat la nr de pe hartie, cred ca era un avocat care mi-a zis sa sun la banca respectiva. Ei nu recunost practic aceste plati, desi am facturile de la Banca Transilvania care dovedesc ca banii au fost depusi in contul lor. De atunci
nu am mai dat nici un ban.
Nefiind instiintata in vreun fel, prin scrisoare sau alta forma de comunicare cu privire la acest lucru, eu am continuat sa depun bani in contul lor pana in 02.2014, nestiind de faptul ca dosarul meu a fost pasat unei firme de recuperatori, apoi ajungand la acest executor.
Insa de dosarul de executare am aflat abia saptamana trecuta cand am primit acasa o somatie de plata a sumei de 7900 RON din partea Dl-ui Mircea Bogdan Constantin (executor judecatores din Adjud) reprezentand bani datorati bancii si diversele comisioane aferente. Somatie nu are atasata nici o hotarare judecatoreasca in acest sens ci doar procese verbale si contractul meu cu banca.
Aseara am sunat pe Dl respectiv si mi-a zis ca are peste 5000 de dosare si ca nu stie exact situatia mea si sa revin maine cu un telefon. Astazi am sunat dar nici un raspuns din partea lor.
Acum intrebarile mele sunt urmatoarele:
1. Pe somatie scrie ca am termen de 1 zi sa platesc, termen care deja a expirat. Ce se va intampla dupa? Nu am nimic pe numele meu, nu lucrez si nu am girat cu nimic.
2. De ce suma datorata trebuie depusa in contul executorului judecatoresc si nu al bancii? (conturile fiind diferite).
3. Este oare legal sa nu fiu informata asupra faptului ca dosarul meu a fost dat unei firme de recuperari si sa aflu dupa 2 ani de zile ca este cu executorul judecatoresc?
4. Aceasta somatie de plata este inceputul procesului de judecata cu ei? Ma vor chema in instanta?
5. In cazul in care ma judec cu ei, trebuie sa fie in Bucuresti sau pot face acest lucru si din Focsani?
Sunt dispusa sa ma lupt cu ei. Daca imi puteti recomanda un avocat bun as fi foarte recunoscatoare. Va multumesc mult!
Somatie de plata. Ajutor va rog. Caut avocat!
Re: Somatie de plata. Ajutor va rog. Caut avocat!
Buna seara!
Daca aveti nevoie de un avocat bun, general, profeseaza pe absolut toate filierele, fiind unul dintre cei mai buni avocati din Romania, va rog lasati-mi un email pe adresa simple.s9317@yahoo.com si eu va voi pune in legatura cu dansul pentru rezolvarea problemei in cauza.
Daca aveti nevoie de un avocat bun, general, profeseaza pe absolut toate filierele, fiind unul dintre cei mai buni avocati din Romania, va rog lasati-mi un email pe adresa simple.s9317@yahoo.com si eu va voi pune in legatura cu dansul pentru rezolvarea problemei in cauza.
Re: Somatie de plata. Ajutor va rog. Caut avocat!
Buna ziua!
Daca aveti nevoie de avocat ma puteti contacta la adresa de mail avocatnetsocietati@yahoo.com si putem stabili o intalnire si va pot comunica si numarul de telefon.
O zi excelenta!
Daca aveti nevoie de avocat ma puteti contacta la adresa de mail avocatnetsocietati@yahoo.com si putem stabili o intalnire si va pot comunica si numarul de telefon.
O zi excelenta!