primitor distribuitor se incadreaza in grupa 2 de munca?

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Guest

primitor distribuitor se incadreaza in grupa 2 de munca?

Post by Guest » 29 Apr 2015, 13:39

Buna ziua,
as vrea sa stiu daca meseria de Primitor -distribuitor se incadreaza in grupa 2 de munca.Mentionez ca in carnetul de munca nu s-a specificat grupa, doar pe anumite perioade de timp, desi incadrarea si functia era aceeasi, iar pentru conditii deosebite de lucru am primit bani pe statele de plata si zile in plus la concediu de odihna.
Mentionez ca am lucrat 43 de ani in industria cauciucului, la magazia de materii prime, iar prin mana mea au trecut toate chimicalele necesare producerii articolelor din cauciuc.
Am fost la firma care gestioneaza acum arhiva societatii, pentru ca aceasta a dat faliment, iar angajata de acolo nu vrea sa elibereze Adeverinta pentru grupa 2 de munca.
Am Ordinul Ministerului Sanatatii nr.336/1994 in care la anexa 1 la alineatul Procese tehnologice cu risc cancerigen la pozitia 4 este precizata intreaga industrie a cauciucului.
Am lista locurilor de munca incadrate in grupa 1 si 2 de munca pe societate semnata de conducerea de atunci a societatii.
Am procesul verbal aprobat de Consiliul de administratie din care reiese ca, intregul personal din societate beneficiaza in proportie de 100% de grupa 2 de munca, respectiv grupa1 de munca, cu anexa pe locuri de munca , inclusiv functia de primitor distribuitor.
Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac, incotro sa ma indrept pentru a beneficia si eu de grupa 2 de munca in vederea pensionarii.
Va multumesc.

Post Reply