Buna ziua. In anul 1984 am cumparat cu chitanta de mana un imobil in Bucuresti. Dupa 1990 am inaintat proces pentru perfectarea actelor, in urma caruia am constatat ca nu cumparasem de la adevaratul propietar. La sfatul avocatului de atunci nu aveam altceva de facut decat sa astept 30 de ani pentru a face UZUCAPIUNE. M-am comportat ca atare , platind impozitul ( care era pe numele altcuiva decat cel care imi vanduse si anume GLUGA ELENA), am facut contract pe numele sotului meu actualmente decedat de apa, gunoi, lumina, Tot odata am cerut de la administratia financiara situatia imobilului in cauza , aceasta aducandumi la cunostinta ca exista uncontract de vanzare cumparare a imobilului de catre TANASE CONSTANTINESCU catre VASILE MURESANU, si la ceva timp dupa acesta s-a depus un ACT DE DONATIE fara data si fara AUTENTIFICARE in care acelasi TANASE CONSTANTINESCU doneaza lui GLUGA ELENA , acelasi imobil . In actul de donatie se aduce aminte de contractul de vanzare cumparare si de 2 procese care exista pe rolul instantelor de atunci, pentru anularea acestuia. In teresandu-ma la arhive nu am gasit nici un fel de detaliu cu privire la aceste procese , fapt ce m-a indreptatit sa cred ca va trebui pentru UZUCAPIUNE sa ma indrept catre VASILE MURESANU.
In anul 2009 sunt contactata de nora lui GLUGA ELENA care ma instiinteaza ca are certificat de mostenitor pe imobilul respectiv , cerandu-mi sa plec din imobil. Binentels ca am refuzat , cerand o sentinta definitiva de evacuare. Interesandu-ma mai in detaliu desp[re aceasta nora am aflat ca pe rolul instantei sec. 4 , in 2006 a existat un proces in care aceasta era data in judecata de o familie si anume TRANDAF , caruia ii facuse antecontract de vanzare-cumparare la un avocat. In urma cautarilor si la arhive si la primaria capitalei , si la administratia financiara, instanta a decis ca actul de donatie nefiind datat si autentificat este nul, si GLUGA ELENA , nu detine in propietate imobilul respectiv, fapt pentru care nu poate transmite propietatea norei si nici aceasta nu are ce vinde.
In anul 2009 nora incearca de data aceasta sa faca UZUCAPIUNE dupa GLUGA ELENA , si pentru netimbrare procesul se respinge. Au mai incercat si alte cai pentru reusita dar fara succes.
In tot acest timp familia TRANDAF , mi-a facut viata un calvar, in acest sens existand la sectia 16 politie nenumarate plangeri, inclusiv de violare de domiciliu .
In anul 2014 luna noimbrie , fara vreo decizie , fara vreun ordin familia TRANDAF , ma da afara cu forta din imobil, fara a-mi da posibilitatea sa imi iau nici macar un bun de acolo. Din nou am facut plangere la sectia 16 politie dar degeaba. Sigura are pe cineva in sectie care ii tine in brate deoarece mi-au adus la cunostinta ca nu au ce sa faca si ca asta este se mai si pierde. Am fost in audienta la comandant care in urma discutiei avute , mi-a adus la cunostinta ca familia TRANDAF are contract de vanzare-cumparare. Am rugat foarte frumos ca daca lucrurile asa stau sa ma dea afara cu ordin de evacuare, nu cu forta . Intr-un final acesta a chemat la el pe politistul de proximitate caruia i-a spus sa rezolve acest conflict mergand cu mine la imobil si obligangui pe ceilalti sa imi permita intrarea acolo pana la o sentinta de evacuare.
Am mers dupa 4 zile timp in care l-am tot cautat pe politist si acesta scuzandu-se ca nu are timp, si de fata cu acesta familia TRANDAF m-a jignit si amenintat cu moartea daca mai vin acolo. Politistul binentels ca nu a luat nici o atitudine spunandu-mi ca nu are ce face si ca asta e in viata mai si pierzi. In nenumarate randuri de atunci am incercat sa intru din nou in audienta la comandant si nu a mai fost de gasit. Acum 2 zile familia TRANDAF mi-a scos lucrurile in strada,a chemat o masina le-a incarcat si nu stiu unde au fost duse.
Am intrat in posesia contractului de vanzare cumparare. Acesta este intocmit pe baza unei INCHEIERI in continuarea certificatului de mostenitor, in care ACTUL DE DONATIE apare autentificat si datat DAR ca si continut este la fel. Adica cel care doneaza , la data cand o face nu mai era propietar . Printr-o minune am intrat in posesia dosarului depus la cadastr si intabulare , dosar care nu contine si vreo sentinta definitiva in care imobilul sa fi revenit celui care dona . Am facut o cerere de reexaminare la cadastr si pana acum nu am primit nici un raspuns. Va rog daca se poate din tot ce v-am relatat sa imi spune-ti daca am vreo sansa sa ma judec cu acesti oamneni pentru ami recapata bunul. De asemenea as dori sa stiu ce pot face in continuare cu cei de la politie care pur si simplu mi-au spu ca trebuie sa imi vad de treaba in loc sa m,a ajute. Am sunat pentru o audienta la COMANDANTUL pe sec. 4 si sper ca saptamana viitoare sa ma primeasca in audienta.
Va multumesc astept raspuns.
Imobil achizitionat cu chitatnta de mana in 1984