succesiune partiala

Succesiuni, Terenuri, Constructii, Dezmembraminte, Societati Comerciale
Post Reply
florintgv

succesiune partiala

Post by florintgv » 13 Sep 2012, 21:50

tatal meu a decedat acum 2 ani...mostenitori: mama, eu si fratele meu...obiectul succesiunii: un apartament cu 3 camere si o dacia logan din 2005...INTREBARE: pot face succesiune doar pt masina????(deoarece nu am bani suficienti ptr succesiunea intreaga si pt ca sunt interesat ca anul acesta sa inscriu masina pe numele meu, avand in vedere ca este suspendata taxa de prima inmatriculare pt masinile inmatriculate inainte de 2007)...mentionez ca nu exista "conflicte" intre membrii familei privind succesiunea... INTREBARE: cat m-ar costa succesiunea doar pentru masina??? ( am auzit ca ar fi in jur de 500 ron si mise pare cam scump pt un amarat de logan) :shock:

kalimera

Re: succesiune partiala

Post by kalimera » 28 Sep 2012, 16:01

[quote="florintgv"]tatal meu a decedat acum 2 ani...mostenitori: mama, eu si fratele meu...obiectul succesiunii: un apartament cu 3 camere si o dacia logan din 2005...INTREBARE: pot face succesiune doar pt masina????(deoarece nu am bani suficienti ptr succesiunea intreaga si pt ca sunt interesat ca anul acesta sa inscriu masina pe numele meu, avand in vedere ca este suspendata taxa de prima inmatriculare pt masinile inmatriculate inainte de 2007)...mentionez ca nu exista "conflicte" intre membrii familei privind succesiunea... INTREBARE: cat m-ar costa succesiunea doar pentru masina??? ( am auzit ca ar fi in jur de 500 ron si mise pare cam scump pt un amarat de logan) :shock:[

Este cam 350 lei cu tva inclus.

Guest

Post by Guest » 17 Oct 2012, 13:16

ieri am fost la notariat...si am platit 585 lei taxe notariale pt succesiune dacia logan. mi se pare FOARTE SCUMP, insa asta e marele castig al notarilor....sa jupoaie cat se poate de mult clientii aflati la stramtoare... asta e Romania noastra... fara cuvinte :wall:

Guest

Post by Guest » 17 Oct 2012, 13:22

si o alta mare marlanie a notarilor... nu poti merge la orice notar, ci doar la cei care au in zona de responsabilitate ultimul domiciliu al defunctului...
JENANT

decalex

Post by decalex » 18 Oct 2012, 12:11

Puteati merge [rin medire si platatei mult mai putin :). Dar deh oamenii nu stiu inca

Guest

Post by Guest » 18 Oct 2012, 15:55

serios?????? :shock:
mda...ai dreptate. lipsa de informare mareste costurile

culcea

Post by culcea » 17 Apr 2015, 13:25

Salut...am un pământ de 1, 5h vreau sa il vand unui apropiat...sunt singurul mostenitor ...am actul de proprietate...vreau sa il donez sau sa il cedez lui pe o suma de bani fara a face succesiunea...urmand ca intabularra si cartea funcciara sa le faca el dupa aceea ...se poate face donatie?

Post Reply