dezmoștenire evacuare

Familiei
Post Reply
raduionut4444

dezmoștenire evacuare

Post by raduionut4444 » 09 Apr 2015, 05:58

Povestea începe in urma cu 20 de ani când mama împreună cu tatăl meu natural mau. Conceput . tatăl meu a avut un apartament dar in urma divorțului mama la castigat prin mine practic. Aceasta Din urma la vândut cumpărând un altul si trecandul pe numele ei. Recasatorinduse astfel cu tatal meu vitreg care a primit 25% din valoarea acestui imobil in care ma aflu. Consemnez faptul ca am 20 d ani si sunt angajat momentan
In principiu sa văzut cu sacii in căruță si profita de poziția in care se afla . precize z faptul ca nu am adus prejudicii sau daune imobilului, ea in schimb face acest lucru din pricina faptului ca nu ne mai înțelegem. As dori sa îmi cunosc drepturile, sau daca am vreunul bineînțeles , si ce soluții am. Risc sa îmi pierd in același timp si locul d munca ,fiind angajat ca barman la un restaurant foarte ok din oras, acesta din urma fiind si cel mai de preț lucru pe care il dețin ,poate chiar singurul. Am nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru ca ma aflu intro situație fara precedent pentru mine
O ultima adăugire legata de subiect o reprezintă faptul ca voi fi chemat la tribunal pentru a asista la măcelărirea viitorului,siguranței si stabilității mele atat emoționale cat si fizice pe data de 20 luna aceasta. Care sunt șansele ca instanță de judecata sa ia o decizie favorabilă mie si care ar fi aceasta de fapt?

Post Reply