Buna ziua,
sunt intr-o situatie mai ciudata, am reclamat disparitia unei persoane fara sa stiu ca respectiva avea mai multe locuinte. Mai concret e vorba de o pensionara care nu a venit sa isi mai ia pensia si care nu mai raspundea la telefon si m-am simtit obligat sa o reclam ca disparuta.
Se pare ca doamna a murit de curand in cealalta locuinta singura in casa. E posibil sa fi fost lesinata acolo o perioada mai mare de timp si sa fi murit de malnutritie dar nu stiu amanunte pentru ca politia mi-a zis foarte putin. Din modul in care a evoluat discutia ma tem ca o sa fiu acuzat ca nu le-am dat adresa atunci cand am reclamat disparitia.
Intreb ca si posibilitate: este posibil sa fiu acuzat ca am intarziat voit ancheta pentru ca nu le-am dat adresa sau ca nu le-am dat mai multe relatii ? Eu practic nu aveam ce sa le dau, pentru ca nu o stiam, am ajuns acolo pentru prima oara in momentul cand m-au chemat ei.
Mie practic mi se pare o neglijenta ce au facut ei: au stat aproape 2 saptamani din momentul cand eu am sunat la 112 sa anunt disparitia, ca sa nu mai vorbesc de multiplele insistente si la sectia de politie.
neglijenta / ucidere din culpa