divort
divort
doresc sa divortez de sotul meu.suntem despartiti din aprilie anul trecut din cauza ca nu vroia sa lucreze nicaieri.a plecat in germania in martie 2014 ,ma amenintat ca se omoara daca ma despart de el...nu puteam sta langa un asemenea om.familiei mele ii era frica de el.as vrea sa stiu ce pot sa fac!!
Re: divort
Buna ziua! In primul rand trebuie depusa actiunea de divort la judecatoria pe a carei raza teritoriala se afla ultimul domiciliu comun al sotilor. In ceea ce priveste faptul ca fostul sot va ameninta, puteti solicita in instanta emiterea unui ordin de protectie, iar in functie de situatie puteti depune si plangere penala impotriva lui pentru savarsirea infractiunii de amenintare.
dar eu nu mai tin legatura cu el.la inceput am incercat sa il conving sa divortam de comun acord dar nu a vrut.problema cea mai mare e ca nu stiu adresa lui.stiu doar ca e din judetul sibiu.dupa cununie noi am stat la parinti mei in mihai viteazu,el nu sia schimbat domiciliu.nu stiu cum sa ii aflu adresa
Pai depuneti actele la judecatoria pe a carei raza teritoriala se afla domiciliul conjugal/ ultimul domiciliu cunoscut.