Stmate Doamne,stimati Domni
vä scriu aceste ränduri din sträinätate avänd o mare rugäminte si o micä sperantä.
Änainte de anii '50 Bunicii mei (din partea Tatälui,dar si din partea Mamei) detineau terenuri
agricole, primii än jur de 72 ha,iar ceilalti vre-o 19 ha.Än urma Deportärilor a acestora än Bärägan le-a fost totul confiscat,iar dupä reintoarcerea lor si dupä alti ani de suferinte, le-au fost redate casele cu terenul aferent cca 1500 m².Precum majoritatea Populatiei,sa-u restituit urmasilor (Tatälui meu,Fratilor mei si fiicelor Unchiului meu) o bunä parte din terenurile cänva confiscate,doar eu si Mama mea nu am obtinut nimic,de la nimeni (noi de peste 40 de ani am obtinut Cetätenia unui alt Stat) si ca atare ne-a fost spus cä nu avem nici un drept.Din päcate eu nu mi-am dat seama cä noi avem Dreptul de a mostenii,chiar dacä detinem Cetätenia unui alt Stat.
Äntrebarea mea este :
a).....oare pentru a obtine aceste Drepturi e nevoie sä-i chemäm än Judecatä pe toti Membrii Familiei,s-au pe Urmasii acestora ?
b).....care Avocat/ä vouä cunoscutä s-ar ocupä cu un astfel de caz ?
c)..... aproximativ care ar fi cheltuielile äntregului (räzboi) ?
d).....am avea sanse de a primi si noi doar ce n-i se cuvine ?
e).....si cät va dura tot acest procedeu,deoarece Mama are 92 de ani
Astept un räspuns rezonabil si nu chiar complicat,deoarece cred cä se si vede cä nu le mai am 100%
cu Limba Romänä.
Pot fi contactat prin adresa mea de E-mail miculzeu@gmx.de
Cu stimä Vasile N.
Drept de Mostenire