NU stiu daca am nimerit la topicul potrivit.
Speta e urmatoarea: niste vecini au hotarat izolarea tersasei blocului. La intrunirea de pe scara am sustinut sa o facem prin asociatia de proprietari.
NU au fost de acord, sustinand ca aia "fura".
Peste putin timp ne-am trezit cu lucratorii pe acoperis. - in fata faptului implinit.
Pretul era aprox. dublu fata de preturile obisnuite. Baietii cu initiativa erau si datornici la asociatie.
A fost incheiat un contract intre cel de le ultimul etaj si o firma prietena - care actioneaza in instanta cca 1-3 din locatarii care nu s-au lasat intimidati sau satistiti.
MI se pare ca: 1. in legea locuintei se spune ca pentru rezolvarea rpblemelor destinatiilor spatii comune proprietarii se asociaya intre ei - pentru asta este .
2. Firma care ne actioneaza in instanta pt recuperarea creditului (face asta prin citatie in care spune in "baza contractului" nu are calitate procesuala- cel mult, juitandu-ma prin legea locuintei soi codul civil putea sa o faca proprietarul, cel titular de contract.
3. Ce fel de actiune fantasmagorica mai e si asta a juristului firmei - sa isi ia banii de la partenerul de contract si apoi acela sa se indrepte impotriva noastra- oare instanta adminte asa ceva?
4. sa ma duc la asa ceva- sau sa stau acasa? (pentru a va arata disponibilitatea mea de conviewtuire cu baietii, mentionez ca am platit jumatate din suma, adica cat facea , potrivit unor oferte de la asociatie- care sta si se uita - si luate de mine telefonic. Parca prea ma simt jecmanit de vecini).
terasa acoperis
Re: terasa acoperis
Forma prin care am contribuit la plata lucrarii a fost o suma (juamatate din contract, de fapt valoarea reala adica curenta a lucrarii la alte blocuri) data sub semnatura celui de la ultimul etaj, cu urarea "succes in lucrarea privata " angajata. Gresesc rationamentul?
Deci daca nu sunt in relatii contractuale cu firma, ma poate chema ea in jdectata pe codul civil/comercial si care ar fi rationamentul si suportul juridic in aceasta cauza?
Deci daca nu sunt in relatii contractuale cu firma, ma poate chema ea in jdectata pe codul civil/comercial si care ar fi rationamentul si suportul juridic in aceasta cauza?