sa imi cer drepturile
sa imi cer drepturile
in anul 2014 ianuarie m-am mutat la unitatea 02384 bucuresti si am primit bani de transport pana in luna decembrie 2014 iar in 2015 comandantul nu vrea sa-mi mai dea bani de transport pe motivul ca trebuie factura si nu bon fiscal atasat la abonamentul maxi-taxi ce documente imi trebuiesc pentru a da comandantul in judecata
Re: sa imi cer drepturile
Pentru obtinerea facturii este necesar a fi transmisă prin poşta electronică o cerere la societatea comerciala care a emis biletele sau abonamentul specificând numărul de ID al biletului sau biletelor pentru care se solicită factura fiscală şi datele complete de facturare, respectiv:
- pentru persoana fizică: Nume Prenume, seria şi număr CI/BI, CNP şi adresa
- pentru persoana juridică: Numele firmei, adresa, CUI, nr. de înregistrare la Registrul Comerţului, nr. de cont şi banca la care este deschis acest cont.
Factura se trimite numai prin poşta electronică în format pdf, la adresa comunicată de solicitant, conform termenelor legale.
- pentru persoana fizică: Nume Prenume, seria şi număr CI/BI, CNP şi adresa
- pentru persoana juridică: Numele firmei, adresa, CUI, nr. de înregistrare la Registrul Comerţului, nr. de cont şi banca la care este deschis acest cont.
Factura se trimite numai prin poşta electronică în format pdf, la adresa comunicată de solicitant, conform termenelor legale.