credit

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Guest

credit

Post by Guest » 10 Jan 2015, 15:48

buna ziua am si eu o nelamurire destul de mare....este in legatura cu un credit de nevoi personale scos in anul 2008...durata creditului o aveam pana in 2018 ceea ce este ok...dar mie mia venit dupa vreo doi anii sa platesc toata suma scoasa adica 8000 ron..rata imi era de 180lei dar plateam suma rotunda adica 200lei...cam prin 2009 am ramas fara servici vreo 5 lunii fapt ce mia adus prin 2010 o restanta de 15 milioane cand mam angajat din nou in 3 lunii am achitat aceea restanta si bineinteles dosarul imi era trimis la bucuresti...ceea ce vreau sa spun este ca eu achitasem aceea restanta de 15 milioane si era normal ca luna urmatoare sa platesc doar rata care era de 180 lei...dar nu sa intamplat asa ca pe toata perioada de lucru adica un an de zile ei imi blocase tot salariul si practic am lucrat doar pentru tichetele de masa ...si cu un copil acasa...ceea ce nu cred ca aveau dreptul sa ma lase fara toti banii tinand cont ca imi achitasem aceea restanta de 15 milioane...si in aceea peroada..domnul consultant imi daduse cica o foaie sa fac pentru reisalonare ..la fel nu inteleg dece din moment ce eu lucram si puteam sami platesc rata bancara dar ei imi opreau tot salarul ....dar tot el dupa vreo cateva lunii ma oprise sami spuna ca ma poate ajuta sami dea 30% din salar pe cand intrase pe calculator ai dadea ca da ma lasa si pe urma cand a dat un telefon mia spus ca nu...ceea ce eu in aceea perioada platisem aproape 54 de milioane ca am toate chitantele si acel an in care miau blocat tot salariul timp de un an de zile....

Post Reply