plata cheltuieli judecatoresti

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Guest

plata cheltuieli judecatoresti

Post by Guest » 17 Dec 2014, 14:46

am pierdut un proces care dureaza din 2009 In primii doi ani nu s-a judecat nimic si dosarul a fost trecut prin 7 complete de judecata, fara ca eu sa recuzez vreunul
Paratii in tot acest timp au avut avocat
Dupa cei doi ani cauza s-a judecat rapid de catre ultimul complet, acesta facand trimitere catre o alta instanta civila, gasind caeste ilegal judecarea unei cauze de fond funciar de catre un complet specializat in asa ceva
Am facut recurs si instanta a admis recursul meu
A trimis pt rejudecare cauza
Din 2003 cauza a fost rejudecata Am castigat in prima instanta si am pierdut la recurs, unde s-a stabilit cheltuieli de judecata catre parati de 1800 lei
Stiu ca judecata a fost nedreapta cu unele abuzuri
Am pierdud si la procesul de revizuire
Paratii au hotarat sa ma execute intai pt cei 1800lei
Apoe dupa ce a inceput executarea silita au facut cerere de exrecutare separat si pt banii datorati la revizuire, 600 lei desi se cunostea decizia data la revizuire
am intrebari
1 de ce sa platesc avocatul paratilor cat timp ( 2 ani) instanta a tergiversat judecata, apoi a judecat defectuos, fiind nevoita sa fac recurs, apoi judecata sa se reia
2 Ce culpa are instanta in cazul prezentat in ceeace priveste plata avocatului pentru ca instanta nu are nici o raspundere
3 cat la suta din suma pe care o am de plata revine expertului care face actele de executare silita
4 de ce nu s-a facut executarea silita pentru ambele sume, desi la data cand s-a facut proces de executare se avea la cunostinta si de cea de a doua datorie
5 suma de 3700lei depaseste cu mult valoarea bunului pt care m-am judecat, fiind vorba despre 2500mp zona de deal
Multumesc

Silviu

Re: plata cheltuieli judecatoresti

Post by Silviu » 24 Dec 2014, 22:10

1. Pentru ca asa spune in hotararea judecatoreasca definitiva.
2. Daca n-are nicio raspundere, ce culpa sa aibe?
3. Sumele sunt prezentate in titlul executoriu/instiintare de poprire. Acolo spune cat datorati partii si cat inseamna cheltuieli de executare.
4. Pentru ca asa au dorit persoanele respective, sa faca separat.
5. Nu are nicio importanta.

Post Reply