Buna seara!in data de 17.decembrie.2014 in jurul orelor 14:00 am fost victina unei agresiuni fizice dar si verbale intr-un cafe-bar dintr-o comuna aproape de iasi.persoana care ma agresat ma lovit in ochiul drept cu o tigara aprinsa,apoi ma agresat verbal si ma lovit pana am reusit sa ies din acea institutie.chiar daca am reusit sa ies,spectacolul a continuat in strada,persoana pretinzand ca desi plecase din acea institutie si a lasat aparatul de noroc cu credit zero (dupa ce el a plecat am introdus in aparat o bacnota de 10 lei,si de de aici scandalul),a pretins suma de 60 lei,apoi 600 lei pentru ca am folosit aparatul.agresorul era in stare de ebrietate.am sesizat politia care a ajuns la locul infractiunii,domnul a mers la sectia de politie,eu la urgente.am certificat medico-legal.necesit 7-9 zile de ingrijiri medicale. In urma expertizei s-au constata urmatoarele:
-ochi drept unghiul extern,hiperemie conjunctivala la niv cornean si la niv subtarsian inferior
-lacrimare si durere ochi drept
-diminuarea acuitatii vizuale
-senzatie de corp strain la niv ochiului drept
-reflexul de clipire al pleoapelor accentuat
-arsura grad 1 palpebrala,eroziune corneana de cca. 3/4 mm. paracentral inf FO ochi drept aspect normal.S-a rec. tratament local cu antibiotic si cicatrizant. Intrebarea mea este: Ce masuri legale se pot lua in acest caz si daca pers respectiva va fi pedepsita conform legii in vigoare. As dori un raspuns va rog frumos,pentru a sti cum sa procedez mai departe
Asalt - lovitura cu tigara aprinsa in ochiul drept
Re: Asalt - lovitura cu tigara aprinsa in ochiul drept
Formulati plangere penala impotriva agresorului la Politie sau Parchet pentru lovire sau alte violente, art. 193 Noul cod penal, probati cele sustinute cu martori, certificat medico-legal si constituiti-va parte civila in dosarul penal.