Asalt - lovitura cu tigara aprinsa in ochiul drept

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Ionut313

Asalt - lovitura cu tigara aprinsa in ochiul drept

Post by Ionut313 » 18 Dec 2014, 20:58

Buna seara!in data de 17.decembrie.2014 in jurul orelor 14:00 am fost victina unei agresiuni fizice dar si verbale intr-un cafe-bar dintr-o comuna aproape de iasi.persoana care ma agresat ma lovit in ochiul drept cu o tigara aprinsa,apoi ma agresat verbal si ma lovit pana am reusit sa ies din acea institutie.chiar daca am reusit sa ies,spectacolul a continuat in strada,persoana pretinzand ca desi plecase din acea institutie si a lasat aparatul de noroc cu credit zero (dupa ce el a plecat am introdus in aparat o bacnota de 10 lei,si de de aici scandalul),a pretins suma de 60 lei,apoi 600 lei pentru ca am folosit aparatul.agresorul era in stare de ebrietate.am sesizat politia care a ajuns la locul infractiunii,domnul a mers la sectia de politie,eu la urgente.am certificat medico-legal.necesit 7-9 zile de ingrijiri medicale. In urma expertizei s-au constata urmatoarele:
-ochi drept unghiul extern,hiperemie conjunctivala la niv cornean si la niv subtarsian inferior
-lacrimare si durere ochi drept
-diminuarea acuitatii vizuale
-senzatie de corp strain la niv ochiului drept
-reflexul de clipire al pleoapelor accentuat
-arsura grad 1 palpebrala,eroziune corneana de cca. 3/4 mm. paracentral inf FO ochi drept aspect normal.S-a rec. tratament local cu antibiotic si cicatrizant. Intrebarea mea este: Ce masuri legale se pot lua in acest caz si daca pers respectiva va fi pedepsita conform legii in vigoare. As dori un raspuns va rog frumos,pentru a sti cum sa procedez mai departe

Post Reply