Am 3 credite la 2 banci diferite...unu in CHF si 2 in RON...de 1 an de zile nu mai lucrez si mi-am platit la zi toate ratele. Acum cand nu mai pot sa fac aceata plata (devine din ce in ce mai greu) am facut cere la ambele banci sa-mi faca o restructurare (adica sa platesc mai putin).Prima banca mi-a zis ca trebuie sa aduc bunuri materiale (casa, masina...orice poate acoperi acel credit) ca altfel nu imi pot face restructurarea. A doua banca (cea cu credit in CHF)mi-a zis ca daca nu fac la prima restructurare nici eu nu imi pot face.Intrebarea mea este in felul urmator ...prima banca(cea cu ratele in RON) nu cumva face un abuz asupra mea , ei stiind foarte bine ca nu mai am de unde sa platesc ratele , dar totusi imi cer bunuri materiale?Despre banca cu rata in CHF as vrea sa fac o notificare(nu stiu cum sa-i zic altfel) ca as vrea sa negiem schimbarea din CHF in RON si rata sa fie pe valoarea din perioada acordarii creditului, avand in vedere ca tot mai multi castiga in instanta procesele in CHF, dar eu as vrea sa nu mai ajungem in instanta si sa negociem (am citit ca deja unele banci au cazut de acord cu clientii lor)
PS: tin sa va precizez ca am anuntat ambele banci ca nu detin nimic pe numele meu(casa , masina..teren) si nici casatorit nu sunt
Va multumesc,
Nu mai am bani sa platesc ratele