În 2002 am avut abonament cu Connex.Am cerut închiderea lui.Mi-am schimbat domiciliul în 2009.Nu am mai primit nicio înştiinţare de plată.Ei spun că au mai trimis în 2006.2011,2013, dar eu nu ştiu nimic.Am primit notificarea de mai jos, prin Posta, la vechiul domiciliu.I-am sunat să mă lămuresc.Au spus că după ce am cerut închiderea abonamentului a mai fost o factură de 156,84 (probabil încă o lună de abonament), la care s-au adăugat penalităţi de 341,17 RON.
,,Buna ziua stimate domn / stimata doamna,
Va contactam in vederea rezolvarii situatiei contractuale cu societatea ......... Romania si va asiguram de intreaga noastra disponibilitate pentru alegerea unei modalitati amiabile de tratare a dosarului.
La data expedierii prezentei, figurati in continuare in evidentele ............... cu o datorie in valoare de:
Suma de plata Total datorat in prezent: 498.04 RON
Debit principal: 156.87 RON
Penalizari de intarziere: 341.17 RON
Dupa ce efectuati plata, va rugam sa ne transmiteti dovada platii prin e-mail la adresa .............informatiile de pe chitanta in tabelul de mai jos:
Numar cont:
Data platii:
Suma achitata:
Nume platitor:
Cod unic de plata / Cod client / Nr. contract:
In cazul in care va sunt necesare informatii suplimentare sau considerati ca aveti nevoie de suportul nostru, ne puteti contacta la numarul de telefon ............ sau ne puteti da reply la acest e-mail.
Avem convingerea ca veti trata cu atentia cuvenita acest mesaj si asteptam sa ne contactati in cel mult 48 de ore de la primirea lui.
Va informam faptul ca SC ..... SA a cesionat creanta pe care o are impotriva dumneavoastra catre ..... SRL. In continuare creanta a fost cesionata catre ..... si ulterior catre ... si ......, acestea din urma imputernicind pe .... SRL in vederea recuperarii acestei creante (astfel datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transmise in acest scop catre ...... si ..... Cesiunea a fost inregistrata la Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare sub numarul 2011-000*******-***.
.... ROMANIA SRL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal la numarul ****. Datele prelucrate sunt cele furnizate de catre debitor la data incheierii contractului sau sunt date obtinute din baze de date publice. Aveti drepturile prevazute de art.12-18 din Legea 677/2001 pe care vi le puteti exercita printr-o cerere scrisa, datata si semnata trimisa pe adresa societatii noastre.
Orice plata partiala va fi imputata conform prevederilor Codului Civil.
In conformitate cu legea 365/2002 cu modificarile si completarile ulterioare, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat comunicare comerciala, deoarece:
- contine datele necesare de identificare ale expeditorului
- nu este destinat sa promoveze produsele, serviciile sau denumirea societatii noastre
Pentru ca intelegem si apreciem intimitatea dumneavoastra, ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dumneavoastra,iar daca doriti sa nu mai primiti astfel de mesaje in viitor va rugam sa dati click aici ."
NOTIFICARE PENTRU O PLATA RESTANTA DIN 2002
intrebarea-NOTIFICARE PENTRU O PLATA RESTANTA DIN 2002 -
Cererea de inchiderea a abonamentului a fost facuta prin 2002, ca de atunci mi-au spus ca este si ultima factura, neplatita.
Au spus ca daca nu platesc in 5 zile, ne vedem la Judecatoria Sectorului 2.Ce sa fac?
Au spus ca daca nu platesc in 5 zile, ne vedem la Judecatoria Sectorului 2.Ce sa fac?
Re: NOTIFICARE PENTRU O PLATA RESTANTA DIN 2002
Mergeti cu toate actele la un avocat, sau platiti datoria...depinde cum vi se pare mai ieftin. In mod normal datoria se prescrie dupa 3 ani, daca daca ati recunoscut-o la telefon, ati pierdut acesta sansa. Dvs. stiti mai bine ce ati vorbit.
Re: NOTIFICARE PENTRU O PLATA RESTANTA DIN 2002
Datoria este prescrisa daca nu ati efectuat nici un act de intrerupere a prescriptiei.