revizuire

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
sysy

revizuire

Post by sysy » 20 Nov 2014, 15:17

scurt istoric;am fost angajat la o multinational,fiind concediat pe motiv de abatere disciplinara fiind singura care ma putea afecta ,mentionez ca eram si lider de sindicat incomod firmei.Prima actiune a fost avertisment contestat in instant si castigat atat la fond cat si la apel.A doua sanctionat cu 10% din salariu pentru insubordonare,contestata in instant si castigata la fond si la apel.A treia fiind si desfacerea CIM tot pentru insubordonare, identica cu cea de a doua sanctiune de 10%din salariu,contestata in instanta de fond si castigata si aceasta din urma.SURPRIZA VINE ACUM:SE FACE RECURS DE CATRE SOCIETATE SI CASTIGA LA APEL,drept pentru care ma trezesc concediat definitive.Oare mai are vreun rost sa mai cer revizuirea deciziei,pentru ca sincer sunt blocat de asemenea judecta.

Silviu

Re: revizuire

Post by Silviu » 20 Nov 2014, 16:03

Nu prea stiu eu cum vine recursul castigat la apel, dar calea de atac extraordinara a revizuirii are niste conditii specifice. Exista vreun motiv, incadrabil pe aceste conditii specifice? Daca da, desigur, are rost sa faceti revizuire, iar daca nu, evident, este inutil.

Post Reply