Custodie Unica

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
ghegherita

Custodie Unica

Post by ghegherita » 17 Nov 2014, 14:32

Buna ziua,

Am intentat proces prin care solicit custodie unica pentru fetita mea de 3 ani si 3 luni. motivele mele sunt ca tatal ei locuieste in Londra, nu se intereseaza de fata, a vazuto de maxim 4 ori pe an cate o ora de fiecare data deoarece fetita nu mai vroia sa stea, el nu ne ofera actele de care avem nevoie sa plecam din tara sau pentru inscrierea la gradinita, pe langa nu plateste nimic pentru ea deoarece nu i s-a solicitat la divort pensie alimentara. va rog sa imi dati un sfat care m-ar putea ajuta sa obtin custodia. mentionez ca nu vreau ca el sa nu mai vada fata doresc doar sa nu o poata lua la el daca fata nu vrea si mai ales sa pot pleca in concedii neconditionata de el.
Si in cazul in care custodia ar ramane comuna si el ar primi dreptul de a lua fata eu nu pot face nimic daca fata plange si nu vrea sa mearga cu el? va multumesc

Silviu

Re: Custodie Unica

Post by Silviu » 18 Nov 2014, 15:07

Nu exista institutia custodiei in dreptul civil roman. Singura chestiune in acest sens, care v-ar putea servi scopului dvs. este decaderea din drepturile parintesti.

Post Reply