Probleme cu recunoasterea adoptiei

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Guest

Probleme cu recunoasterea adoptiei

Post by Guest » 07 Feb 2014, 19:51

Adoptie in Italia ca major, recunoscuta in Romania in anul 2002, vine intocmit un nou certificatul de nastere la Primaria Sect. 1 Bucuresti secretizat. Primaria de aici din Italia cere la Min Afacerilor Int. baza de date ... extrasul anterior adoptiei intrucat acuma cetatean italian si vor sa-l rectifice, iar Min. il trimite. Incep problemele !

Min. Afacerilor Interne baza de date le trimite extrasul meu originar si le raspunde precum ca ar fi fost vorba de o adoptie cu efecte restranse si nu trebuia intocmit un alt certificat de nastere cu numele parintilor adoptivi la Primaria sect. 1 ci trebuia facuta menziune pe cel original. Totodata vor sa imi schimbe din nou certificatul emis in 2002 de Primaria Sect 1 Bucuresti. Cum este posibil dupa 12 ani o astfel de problema find deja o Hotarare a Tribunalului Bucuresti definitiva si irevocabila ? Eu cred ca Min. a gresit !

Alexa86

Re: Probleme cu recunoasterea adoptiei

Post by Alexa86 » 12 Nov 2014, 12:36

Bunaziua, as dori sa stiu cu ce motivatie v-au recuoscut adoptia? pentru ca mie nu vor sa imi recunoasca adoptia de major in Romania. Daca imi puteti da mai multe detalii va multumesc.

Post Reply