Buna seara,
Supun atentiei dvs urmatoarea problema:
Apartamentul situat la nivel inferior celui in care locuiesc a fost vandut de catre fostul proprietar unei doamne, undeva in anul 2004 sau 2005.
Aceasta doamna a avut inregistrata o firma cu specific inchiriere si subinchiriere bunuri imobiliare din anul 2005 pana in 2009( figureaza la Min Finantelor ca avand activitate suspendata din iulie 2009).
Din momentul intrarii in posesie si pana in prezent, s-au perindat numeroase "generatii" de chiriasi, toti certati cu bunul simt si nepasatori la ordinea si linistea publica, chiriasi care ne-au facut si ne fac viata un calvar.
Convingerea mea este ca doamna respectiva ( ea insasi certata zdravan cu bunul simt) nu are contracte de inchiriere declarate la Adm Financiara. Cum as putea afla asta, si unde m-as putea adresa?
Am cumva si impresia ca este amestecata si administratia in aceasta problema, ptr ca nici in acest moment nu exista carte de imobil, iar la cheltuielile de intretinere la apartamentul respectiv figureaza mai putine persoane decat locuiesc in realitate.
Am facut numeroase solicitari verbale de-a lungul acestor ani catre administratie, am fost purtati cu vorba, si anul acesta am decis sa iniantez solicitari scrise, in vederea obtinerii de dovezi cu privire la problema pe care o intampinam.
Va rog sa aveti amabilitatea sa ma sfatutiti cum ar trebui sa procedez.
Va multumesc anticipat,
verificare contract inchiriere declarat la fisc