Buna ziua
As dori si eu sa stiu ce trebuie sa fac ( pasi de urmat,acte,cereri,formulare,etc. ) pentru a afla ce avere au bunici si strabunici mei? ( mai exact din 1950 si pana in prezent )
Ideea este ca trebuie sa ma adresez la arhiva de la Primaria pe raza careia au domiciliat, dar mai departe nu stiu ca sa fac si cum.!!!
Mentionez ca mostenitori ( atat cati suntem ) vrem sa aflam ce avere au avut si ce s-a intamplat cu ea.
Multumesc.
Arhiva Titluri Proprietate
Re: Arhiva Titluri Proprietate
Buna ziua,
Puteti face o cerere la Primarie pentru a afla cu ce terenuri apareau bunicii in Registrele Agricole din anii 1950 si urmatorii, pana in prezent si daca aceste au fost aduse la CAP.
Va atentionez ca termenele de reconstituire a drepturilor de proprietate in temeiul Legii 18/1991 au expirat demult. Asta numai daca terenurile au fost aduse in CAP, pentru a fi incidente dispozitiile legilor speciale de retrocedare....
Puteti face o cerere la Primarie pentru a afla cu ce terenuri apareau bunicii in Registrele Agricole din anii 1950 si urmatorii, pana in prezent si daca aceste au fost aduse la CAP.
Va atentionez ca termenele de reconstituire a drepturilor de proprietate in temeiul Legii 18/1991 au expirat demult. Asta numai daca terenurile au fost aduse in CAP, pentru a fi incidente dispozitiile legilor speciale de retrocedare....