ALEE ACCES

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
KATALINA

ALEE ACCES

Post by KATALINA » 09 Oct 2014, 18:04

Buna ziua. Va prezint pe scurt situatia noastra. in anul 2004 sotul meu a cumparat un apartament situat la parter, apartament apartinand unei firme, cu destinatia de spatiu de birouri. noi am pastrat destinatia de spatiu de birouri si pt cateva luni a fost inchiriat unei firme. apartamentul are autorizatie pt alee acces separat de intrarea in bloc, podestru cu scari, balcon. cand am cumparat in contract este mentionat ca apartamentule beneficiaza de facilitatile de mai sus. eu am ramas insarcinata si ne am mutat noi in apartament pastrand destinatia de spatiu de birouri si am platit de 6 ani impozit pe spatiu de birouri si pt aleea de acces prin gradina. vecinii s -au gandit ei pt noi ca daca 14 apartamente intra prin scara noi de ce sa intram separat si vor sa stranga semnaturi sa ne oblige sa intram prin scara. la romani ca la nimeni. intrebare este : avem voie sa locuim in apartamentul nostru care are destinatia de spatiu de birouri atat timp cat noi platim impozit pt birouri nu pt persoana fizica? ne pot obliga sa intram prin scara si sa stricam aleea daca noi platim in continuare impozit si figuram ca spatiu de birouri? multumesc si astept cu interes raspuns. in autorizatia de constructie scrie ca aleea de acces se pastreaza atata timp cat functioneaza spatiu de birouri.

Post Reply