consultanta juridica
consultanta juridica
buna seara am si eu omica mare problema as vrea un sfat . Am divortat acum 6 ani la care legea a hoarat o piensie alimentara dupa minimul pe economie la vremea aceia eu ne fiind angajat, intre timp eu meam refacut viata dupa care mai am un copil. Acum sunt iarasi dat in judecata pentru marire de piensie alimentara cum sa procedez eu mamentan sunt plecat in strainatate muncesc sezonier cu tot cu familie si as vrea o indrumare favorabila . Trebue sa ma prezint cu dosarul meu pn pe 25-10-2014 cum sa procedez . Cu mult respect timofte . Va multumesc
Re: consultanta juridica
E destul de greu pentru mama copilului dvs. sa dovedeasca veniturile dvs. sezoniere dintr-un alt stat. Pentru a fi echidistanta, va sfatuiesc, pur si simplu sa nu va prezentati la termenul de judecata si spun asta fara sa-mi doresc sa incurajez in vreun fel abandonul de familie. Fosta sotie are dreptul oricand sa solicite majorarea pensiei de intretinere pana la implinirea varstei de 18 ani a minorului sau pana la terminarea studiilor liceale/universitare.