consultanta juridica

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
parat

consultanta juridica

Post by parat » 04 Oct 2014, 22:26

buna seara am si eu omica mare problema as vrea un sfat . Am divortat acum 6 ani la care legea a hoarat o piensie alimentara dupa minimul pe economie la vremea aceia eu ne fiind angajat, intre timp eu meam refacut viata dupa care mai am un copil. Acum sunt iarasi dat in judecata pentru marire de piensie alimentara cum sa procedez eu mamentan sunt plecat in strainatate muncesc sezonier cu tot cu familie si as vrea o indrumare favorabila . Trebue sa ma prezint cu dosarul meu pn pe 25-10-2014 cum sa procedez . Cu mult respect timofte . Va multumesc

Leon Carmen

Re: consultanta juridica

Post by Leon Carmen » 05 Oct 2014, 09:35

E destul de greu pentru mama copilului dvs. sa dovedeasca veniturile dvs. sezoniere dintr-un alt stat. Pentru a fi echidistanta, va sfatuiesc, pur si simplu sa nu va prezentati la termenul de judecata si spun asta fara sa-mi doresc sa incurajez in vreun fel abandonul de familie. Fosta sotie are dreptul oricand sa solicite majorarea pensiei de intretinere pana la implinirea varstei de 18 ani a minorului sau pana la terminarea studiilor liceale/universitare.

C_A_Coltuc

Post by C_A_Coltuc » 09 Oct 2014, 11:41

Este imposibil

Silviu

Post by Silviu » 09 Oct 2014, 13:48

Dar adevarat! P.S. Pe unde o fi ofiseuromarmelada???

Post Reply