Examen promovare in grad profesional

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Guest

Examen promovare in grad profesional

Post by Guest » 01 Oct 2014, 11:27

Buna ziua,
Am si eu o speta, va rog sa ma ajutati. Sa angajez un avocet este foart scump la salarul pe care il castig.

Lucrez ca si Artist Liriic in Filarmonica din Arad din 2001.Am inceput acolo ca si artist lyric o poztie cu studii superioare. Eu am terminat teologia.
De-a lungul acestor ani am dat examene repetate pentru a ajunge acum ca artist lyric gradatia 1. Anul trecut am dorit sa dau examenul pentru gradatia 1 A , singura care mi-a mai ramas.
Conform celor spuse de catre doamnele de la resurse umane de la filarmonica si de la primaria Arad, nu pot sustine acest examen pentru ca nu am studiile necesare adica Conservatorul.
Eu am citi in legea 284 si HG 286 si pentru promovare nu este nevoie de studii ci doar daca te angajezi.

Cum in atatia ani am putut sa dau toate examenele si acum nu se mai poate?
Suntem mai multi in aceasta situatie.

Silviu

Re: Examen promovare in grad profesional

Post by Silviu » 01 Oct 2014, 12:34

Pai ... mai intai faceti o cerere scrisa si inregistrata prin care solicitati sa fiti inscris la examenul respectiv. Apoi raspunsul primit il puteti contesta in instanta.

C_A_Coltuc

Re: Examen promovare in grad profesional

Post by C_A_Coltuc » 01 Oct 2014, 14:08

Avocat Coltuc Marius Vicentiu | Coltuc Marius Law Firm | Baroul Bucuresti Avocat Coltuc Marius, din cadrul Baroului Bucuresti, specializat in drept civil si drept penal, este fondatorul cabinetului de avocatura "Cabinet Avocat Coltuc" cu o experienta de peste 12 ani. Instalati aplicatiile Line, Skype, Facebook Messenger si WHATSAPP.
Noi avem urmatoarele date:
- pentru aplicatia LINE – Cab. Av. Coltuc si numarul 0745150894
- pentru aplicatia Skype: user avocatcoltuc
- pentru aplicatia Whatsapp – numarul 0745150894
Facebook Messenger: Marius Coltuc. Ne vedem si auzim gratuit pe telefon. Telefon: 0745 150 894

Post Reply