Salutari,
Am si eu o intrebare: Daca ai mei sunt divortati, iar pe mine si pe sora mea ne-au alungat din casa, iar acum vor sa vanda imobilul, eu impreuna cu sora mea nu putem face nimic pentru a ne cere dreptul la o suma de bani din acest caz?
Nu ne putem cere partea?
Dreptul la parte din casa
Re: Dreptul la parte din casa
Nu aveti niciun drept
Avocat Coltuc Marius Vicentiu | Coltuc Marius Law Firm | Baroul Bucuresti Avocat Coltuc Marius, din cadrul Baroului Bucuresti, specializat in drept civil si drept penal, este fondatorul cabinetului de avocatura "Cabinet Avocat Coltuc" cu o experienta de peste 12 ani. Instalati aplicatiile Line, Skype, Facebook Messenger si WHATSAPP.
Noi avem urmatoarele date:
- pentru aplicatia LINE – Cab. Av. Coltuc si numarul 0745150894
- pentru aplicatia Skype: user avocatcoltuc
- pentru aplicatia Whatsapp – numarul 0745150894
Facebook Messenger: Marius Coltuc. Ne vedem si auzim gratuit pe telefon. | Telefon: 0745 150 894
Avocat Coltuc Marius Vicentiu | Coltuc Marius Law Firm | Baroul Bucuresti Avocat Coltuc Marius, din cadrul Baroului Bucuresti, specializat in drept civil si drept penal, este fondatorul cabinetului de avocatura "Cabinet Avocat Coltuc" cu o experienta de peste 12 ani. Instalati aplicatiile Line, Skype, Facebook Messenger si WHATSAPP.
Noi avem urmatoarele date:
- pentru aplicatia LINE – Cab. Av. Coltuc si numarul 0745150894
- pentru aplicatia Skype: user avocatcoltuc
- pentru aplicatia Whatsapp – numarul 0745150894
Facebook Messenger: Marius Coltuc. Ne vedem si auzim gratuit pe telefon. | Telefon: 0745 150 894