am nevoie de un sfat

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
lety

am nevoie de un sfat

Post by lety » 26 Sep 2014, 06:19

buna ziua,necazul meu este urmatorul:eu si barbatul meu suntem impreuna de 6 ani,nu suntem casatoriti,avem o fetita si locuim in Germania. De un an de zile,el are contact cu o doamna,o veche prietena,dupa spusele lui,pana aici nimic anormal.Din momentul in care s-au gasit pe Facebook,el pierde mult prea mult timp cu aceasta doamna,relatia noastra s-a degradat foarte tare.A primit foarte multe mesaje,mesaje "dulci",ca sa zica asa,care pe mine m-au deranjat.Anul trecut am incercat sa o avertizez sa isi vada de treaba ei,sa imi lase barbatul si familia in pace.Nici o reactie.Timp de un an de zile am tot "inghitit" mesaje peste mesaje.La ultimul trimis de ea pe telefonul lui,am intrat eu in contact cu ea,si am "amenintat-o",spunandu-i ca aceste mesaje or sa ajunga la sotul ei si la Familie,i-am dat de inteles ca vreau doar sa stiu parerea lor in legatura cu aceste mesaje "dulci".Ea mi-a adus la cunostinta faptul ca a luat legatura cu Ambasada Romaniei la Munchen si cu nu mai stiu ce Servicii Secrete,si ulterior am primit un E-Mail de la avocatul ei probabil,nu stiu cine e,prin care la randul lui ma avertizeaza asupra faptului ca am amenintat-o pe ea si ca nu stiu ce masuri au de luat.Eu chiar nu mai inteleg nimic,femeia asta a perturbat linistea familiei mele,suntem pe punctul de a ne desparti din cauza asta,copilul nostru a asistat la multe certuri,si ea vine acum sa ma avertizeze ca vezi doamne eu am amenintat-o.....,este incredibil.Intrebarea este, ce ar trebui sa fac in continuare si ce repercursiuni ar putea avea aceste lucruri asupra mea? Eu mi-am dorit si imi doresc sa am liniste sa imi pot creste copilul.Daca am primit e-mailul de la avocatul ei,ar trebui sa imi angazej si eu un avocat? Va rog din suflet sa imi dati un sfat.Mentionez ca eu locuiesc in Germania si ea inRomania.Multumesc

Silviu

Re: am nevoie de un sfat

Post by Silviu » 26 Sep 2014, 07:26

E-mailul primit de la "avocat" este egal cu zero. Pentru a va cunoaste optiunile conform legii Germane, incercati aici: http://romaningermania.ro/avocat-alexan ... ba-romana/

C_A_Coltuc

Post by C_A_Coltuc » 26 Sep 2014, 14:17

De acord
Discutam pe Whatsapp si Facebook Messenger.Datele noastre:Whatsapp - 0745150894 si Facebook Messenger - Marius Coltuc

Silviu

Post by Silviu » 26 Sep 2014, 19:07

Imi pare rau ca nu sunt "emoticons" pe site. As vrea sa arat cum râd ...

Post Reply