Executare Silita Eos Ksi
Executare Silita Eos Ksi
Am avut un card de credit la Cetelem,facut in 2007 si la care am platit rate pana in ian 2010.Pe data de 22 09 2014.am primit in curtea vecinilor de la vechea adresa unde nu mai locuiesc de 7 ani,executare silita cu poprire pe salariu.Specific ca data la care a fost depus dosarul la judecatorie este 20 iunie 2014.In aceasta perioada de 4 ani si 6 luni de la ultima plata,am primit instiintari de la Eos Ksi,firma de recuperare,dar nu am facut nici o intelegere.Consider ca termenul de 3 ani in care trebuia sa se actioneze impotriva mea s-a prescris,dosarul fiind depus la termenul de mai sus.Mentionez ca la salariul de 2500 lei ,am deja o rata de 1000 de lei si sunt unic intretinator de familie.Suma pe care o am de plata este de 9600 plus vreo 2000 de lei pt. executor.Ce ma sfatuiti sa fac in aceasta situatie? Cu multumiri!
Re: EXECUTARE SILITA
De unde sa stie judecatorul daca tu vrei sa platesti sau vrei sa beneficiezi de prescriptie? Creditorul a cerut executarea, tu n-ai zis nimic (sau nu te-ai prezentat) deci s-a aprobat executarea si esti bun de plata.
Pe de alta parte, prescriptia se "reseteaza" in anumite conditii, cum ar fi (de exemplu) momentul in care recunosti datoria, chiar si telefonic. Stiai despre astea? Cum crezi ca fentezi o firma de recuperari fara sa te invete un avocat cum sa procedezi?
Pe de alta parte, prescriptia se "reseteaza" in anumite conditii, cum ar fi (de exemplu) momentul in care recunosti datoria, chiar si telefonic. Stiai despre astea? Cum crezi ca fentezi o firma de recuperari fara sa te invete un avocat cum sa procedezi?