Abuz de increde - minor

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
Danut

Abuz de increde - minor

Post by Danut » 15 Sep 2014, 21:21

Un baiat mi-a imprumutat bicicleta lui ca sa ma plimb 2-3 zile ..
Intre timp am fost la mall cu ea si nu am legat-o, pt ca de abea cand am ajuns am uitat ca lacatul e acasa .. Am lasat-o asa si cand m-am intors, bicicleta a disparut .. Astea fiind spuse . :
Dupa un timp indelungat in care i-am spus la baiat ca mi-a fost furata nu a vrut sa mearga la politie ..
Pana la urma am primit scrisoare sa ma prezint, m-am prezentat le-am spus cum a stat si treaba + ca am avut si martori cand am coborat din mall atunci cand bicicleta nu a mai fost, si politistul mi-a spus sa ma inteleg cu mama lui si sa cad de acord ca ii voi da banii(toti de odata) sau ii voi cumpara o bicicleta la fel..
Nu am fost sa vorbesc cu mama lui, asa ca dupa 2 luni jumatate am primit in poarta scrisoare sa ma prezint la sectie cum ca sunt acuzat de Abuz de incredere .. :|
Intrebarea este : Daca vreau sa cad la un acord ca ii voi da 20 de lei din alocatie pe luna pana la suma care face bicicleta(pentru ca mai mult nu am) si ea nu este de acord, ce imi poate face pedeapsa ? Am citit ca este inchisoare si amenda ..

Post Reply