SCCESIUNE

Succesiuni, Terenuri, Constructii, Dezmembraminte, Societati Comerciale
Post Reply
ghita1204

SCCESIUNE

Post by ghita1204 » 07 Sep 2014, 16:39

Bunicu meu a murit cand mama mea avea 3 ani iar bunica s-a recasatrit.mama mea mai are drept asupra bunurilor ramase?precizez ca in timpu vietii bunica mea e posibil sa fi semnat act de vanzare cumparare catre unchiu si matusa mea{fratele drept si sora dupa mama a memei mele}mama mea poate ataca actu de vanzare cumparare in instanta ?precizez ca a trecut un an de la moartea bunicii mele.^[in teorie este vorba de un loc de casa ramas de la tata bun al mamei mele}

Guest

Re: SCCESIUNE

Post by Guest » 09 Sep 2014, 09:20

ghita1204 wrote:precizez ca in timpu vietii bunica mea e posibil sa fi semnat act de vanzare cumparare catre unchiu si matusa mea
Pai daca dvs. va e lene sa mergeti la Birou de Cadastru si Carte Funciara si sa aflati pe numele cui se afla casa respectiva la momentul actual, credeti ca vor merge diversi utilizatori de internet care vad acest mesaj? Nu vreti sa va facem si curatenie prin casa?

Revenind la subiect, dupa moartea bunicului mama avea dreptul la o cota parte din averea ramasa. Mama nu putea vinde casa fara succesiune, dar poate la succesiune a declarat ca nu are copii.
Mergeti la Birou de Cadastru si Carte Funciara.

Post Reply