Mi s-a retinut tot salariul de catre banca
Mi s-a retinut tot salariul de catre banca
o rugaminte la dumneavoastra sa ma lamuriti in legatura cu o descoperire de card.......in data de 1 a fiecarei luni pt descoperire trebuea sa am pe card o suma de aproximativ 60 de lei pt plata dobanzii aferente descoperirii.problema e ca eu iau salarul in dta de 14. banii pt plata dobanzii bineinteles ca mi se trage de pe card in fiecare data de 14 dar luna aceasta nu am mai primit salarul.am mers la banca si o domnisoara mi-a explicat ca in ultimele 6 luni am aparut cu intarzieri la plata dobanzii.si din acea cauza toata descoperirea de card mi_a fost trecuta ca si datorie restanta fata de banca si drept urmare mi-au retinut tot salarul.intrebarea mea......este legal sa iti retina tot salarul fara sa te lase cu nimic?
Re: banci
Buna Seara! Din pacate va trebuii sa studiem dosarul dvs.....Nu stim care va sunt clauzele, singura greseala a dvs. a fost ca nu ati incercat sa va negociati contractul. Da este legal din punctul de vedere a bancii atata timp cat figurati cu "restante" timp de mai multe luni.