contract de renta viajera
contract de renta viajera
Am incheiat cu un nepot un contract de renta viajera unde este stipulat si sa ne sigure pe linga renta viajera si medicamentele necesare ,spitalizare si inmormintarea crestineasca a noastra mie si sotiei.'Mentionam ca sintem batrini si bolnavi la incheierea contractului aveam eu 65 an si sotia 67 ani.Noi nu am stiut ca nui contract de intrtinere asa cum ne intelesesem ca ne angajeaza daca nu vom putea sa ne descurcam o menajera,medicamente,spitalizare si inmormintare.'La notar el ne-a citit ca noi nu avem acheleri la noi ca ne-a dus cu hainele de casa pe noi si am semnat crezind ca-i contract de intretinere.'Ulterior el ne-a asigurat ca se v-a tine de cuvint ca nu ii sta in caracter sa ne insele.Noi de citiva ani stam mai mult prin spitale am viindut tot din casa bijuterii mobila televizor .Nustim ce sa mai facem ne-a si batut sotiei fracturindu-i piciorul a si fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare in 2o10.'Din anul cind nea batut nu mai stim nimic de el si-a scimbat telefonulsi ne trimite in fiecare an prin executor judecatoresc somatie sa mergem la executor sa primim renta de celalalte nici gind.Eu sint perat de 3 ori la inima sotia este imobilizata la pat.Lunar sinem in spital internati a fost si cazul cind am fost amindoi.nu era cine sa ne dea un pahar cu apa.Sintem disperati ce purem face ne-a luat casa si ne da anual 1200 euro renta viajera,casa la pretul pietei e 2ooooo euro.' Va rugam disperati ce putem face sa trim si noi acum la batrinete decent.Eu am 74 ani si sotia 76 ani contactul l-am facut in 2005.Adresa noastra este Timisoara str.HORIA nr.40 Judetul TIMIS.'
Re: contract de renta viajera
Buna Ziua! In primul rand mergeti la un avocat sa studieze contractul facut de dvs. iar ulterior veti merge cu el sa depuneti o plangere penala pentru inselaciune. Pana nu vedem ce ati semnat este foarte greu.... trimiteti-mi in privat pe: office_euromarmenor@yahoo.ro o copie dupa contractul pe care l-ati semnat, poate va putem ajuta intr-un fel. O zi placuta sa aveti!