amenintare,interdictii si /sau hartuire

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
orlandita

amenintare,interdictii si /sau hartuire

Post by orlandita » 18 Aug 2014, 13:55

Scurt si la obiect,locuiesc impreuna cu familia mea [sot si 2 copii de 7 si 9 ani] la bunica,inca din 1989 cand a murit mama. Acum ,dupa ce am renovat, modernizat, sora mamei impreuna cu copii acesteia dar si cu bunica..ne vor plecati de acolo,pe motiv ca e dreptul lor. Cand am renovat ,si am inceput sa "bagam banii" ,am fost incurajati s-o facem ca "vor ramane ale noastre". Prin 2010 noi am reusit legal [prin procedurile legale]sa facem act de co proprietari[bunica matusa,eu si fratele,,suntem pe acel act,pt ca am uitat sa precizez bunicul e mort si el din 1994].Acum vin cu totii pe la bunica ,chipurile,dar numai cu scandal,cu injurii ,cu amenintari fata de copiii mei,fata de mine "ca TE OMOR, FA!!!",SOACRA MEA ARE INTERDICTIE sa mai vina ca e "locul lor",imi bate cainii,ne blestema....tot tacamul efectiv.
Acum ,ce as putea face?la politie am fost de n ori,dar nu au luat nici o masura ,ba mai mult politistul tace si el tipa ,si face ce vrea[ca ar avea pile la seful astora de la noi din comuna],CE E DE FACUT?Nimic nu ne poate proteja?sa ma adresez parchetului cu o plangere prealabila?sa mi iau si copii martori?,[ca au fost amenintati ,si acum se incuie in casa in momentul cand apar ei, ] ce ar trebui sa fac?MULTUMESC DIN SUFLET CELU CARE MA POATE AJUTA CU UN RASPUNS CLAR SIGUR!!!

Post Reply