PREAVIZ

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
SOLUMINODOR

PREAVIZ

Post by SOLUMINODOR » 09 Aug 2014, 00:46

Buna seara, lucrez la o firma de kkt de mai bine de 1 si cateva luni cu contract DE O ORA -> salariul fiind de 94 lei BRUT (MAI EXACT CONTRACT DE ZILIER). Situatia mea este ain felul urmator desi am contract de O ORA mi se impune sa lucrez dupa urmatorul program: 5 zile din saptamana 8 ore (30 min pau) -> 1 zi 16 ore (deoarece colegul meu este liber) -> si o zi sunt liber. La programul acesta sunt platit cu 1000 ron in mana. De la nceputul anului si pana acum nu am avut concediu deloc (DEOARECE NU AM SOLICITAT PENTRU CA MI SE OPREAU DIN BANI -> MAI EXACT DACA IMI IAU CONCEDIU 1 SAPTAMANA MI SE OPRESC BANII PE ACEA SAPTAMANA PENTRU A FI PLATITA PERSOANA CARE IMI TINE LOCUL PE PERIOADA CONCEDIULUI). Momentan mi-am gasit alt job si vreau sa plec din firma asta de kkt cu demisie ca asa mi se impune. PROBLEMA ESTE CA MI SE IMPUNE SA STAU IN PREAVIZ 2 SAPTAMANI SI CA SALARIUL IL IAU PE DATA DE 15 (SALARIUL ESTE PLATIT CU O LUNA IN URMA PONTAJUL FIIND FACUT DE PE 1 PANA PE 30/31). Cum as putea evita LEGAL perioada de preaviz si sa imi iau salariul integral (AZI MI S-A COMUNICAT CA DACA NU STAU IN PREAVIZ O SA MA PLATEASCA 94 RON CAT ESTE SPECIFICAT IN CONTRACT) ?

SOLUMINODOR

Re: PREAVIZ

Post by SOLUMINODOR » 09 Aug 2014, 01:11

Pot invoca ART.146 ALIN. 4 ?

Post Reply