buna ziua,
in urma divortului in 2013 care s a pronuntat la un notar de comun acord cu fosta sotie ,copii au ramas la ea avand custodie comuna.
cu putin timp in urma a fost diagnosticata cu o boala incurabila si posibil sa nu mai fie mult timp printre noi.
dupa aflarea diagnosticului m a amenintat ca de se va intampla ceva cu ea ,copii (in varsta de 15 ,respectiv 9 ani)nu mi vor fi incredintati mie.
va rog sa mi raspundeti daca este posibil legal sa se intample asa ceva....sa fie incredintati unor rude..bunici ..matusa..si in ce conditii?
eu nu sunt decazut din drepturi,platesc pensia stabilita, vad copii de cate ori se poate..avem o relatie"normala".
va multumesc!
incredintarea copiilor
Re: incredintarea copiilor
Nu se poate intampla. Primul caruia i se pot incredinta copii sunteti dvs. In lipsa dvs. se pot incredinta altor persoane din familie.
De ce nu recurgeti la serviciile unui mediator autorizat pentru a incheia un Acord de mediere privind interesul major al copilului. Prin acest acord stabiliti tot ceea ce este mai bine pentru copii dvs.
De ce nu recurgeti la serviciile unui mediator autorizat pentru a incheia un Acord de mediere privind interesul major al copilului. Prin acest acord stabiliti tot ceea ce este mai bine pentru copii dvs.