Am facut si eu un credit in anul 2008 la CEC, de 37.000 ron ,am platit o parte din rate pana in anul 2010. 550 ron cand au fost taiate salarile nu am mai putut sa achit intreaga rata si plateam cum puteam 200,300 ron pana in 2011, de aprocsimativ un an o firma de recuperare( kruc ) tot imi trimetea acasa diferite scrisori sa semnez cu ei contractul ce l-au cumparat de la CEC,vorbind cu cei de la kruc l-am cerut sa-mi deie detali despre contract
Cu referire la notificarea dvs. de plata va transmit acest raspuns, prin care va informez asupra faptului ca, fara sa recunosc debitul, fara sa refuz sa il platesc, insa intrucat am dreptul si doresc sa verific validitatea restantei pe care dvs,KRUK. spuneti ca o datorez catre CEC BANK S.A , Avand contractul de credit nr.R2222222222222. va cer sa imi raspundeti in scris la urmatoarele intrebari :
1)- vreau sa imi explicati modul in care a fost calculata suma, cu defalcarea debitului principal fata de alte categorii de pretentii financiare cuprinse in total indicat de dvs.
2)- sa imi trimiteti copii ale documentelor in baza carora dvs, KRUK, si CEC BANK S.A pretindeti ca eu datorez aceste sume de bani de 37.000lei. Cu ce suma de bani restanta ati preluat la data de 27.11 2013 dosarul meu de la CEC BANK S.A .
3)- sa imi trimiteti lista completa a platilor pe care eu le-am facut catre CEC BANK S.A. in originali, impreuna cu contractul semnat,comisioanele si graficul de plati efectuate, plus un extras complet de cont.
4 )- sa imi demonstratii ca dreptul de a pretinde suma de bani nu este prescris conform legilor romanesti .
5)- vreau sa imi explicati modul in care a fost calculata suma, cu defalcarea debitului principal fata de alte categorii de pretentii financiare cuprinse in total indicat de dvs,KRUK- vreau sa imi explicati modul in care a fost calculata suma, cu defalcarea debitului principal fata de alte categorii de pretentii financiare cuprinse in total indicat de dvs.
6)- vreau sa imi explicati, daca se plateste inca o data suma creditului avand in vedere ca am platit o parte din rate.
7)- toate documentele vreau sa imi fie trimise la adresa de domiciliu pe care o aveti in baza dvs de date, cu mentiunea conform cu originalul si avand semnatura originala si stampila reprezentantilor creditorului CEC BANK S.A. si a dvs, KRUK in originali;
Astept sa imi trimiteti raspunsul dvs. impreuna cu documentele solicitate in termen de 30 de zile de la data primirii prezentei scrisori pe care vi-o trimis astazi.---------pentru care problema sa se clarifice.
Pina in prezent nu am primit nimic. au mai sunat inca o data si spunandule mi-ai spus ca sunt cu caracter cofidential si nu poate sa deie date din contract ' si acuma imi trage din salariu fiind dat in executare silita.
spunandu-le
credit nevoi personale